Deltageul 24, 3251NG Stellendam
+31(0)85 06 54 140
info@WireNet.nl

Voorwaarden diensten

Bij WireNet bent u aan het juiste adres voor al uw digitalisering

Om misverstanden te voorkomen hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld indien u gebruik wilt maken van onze diensten.

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand komen al onze klanten in aanmerking. Wanneer u een servicecontract heeft zit dit in uw contract inbegrepen. Beheer op afstand is geen servicecontract, echter krijgt u wel korting wanneer wij op afstand bij u inloggen.
Kosten
Hulp op afstand maakt gebruik van het gebruikelijke uurtarief.
Bereikbaarheid
Hulp op afstand kan worden toegepast tijdens kantoor uren, echter kunnen wij dit bij storingen buiten kantooruren ook toepassen.
Privacy
´╗┐Wanneer u gebruik maakt van hulp op afstand dient u altijd vooraf toestemming te geven. Dit wordt vooraf de sessie doormiddel van een pop-up aan u mede gedeeld. WireNet kan niet zonder uw toestemming uw apparaat overnemen.

Storingdienst

Voor het storingsnummmer van WireNet gelden een aantal voorwaarden.
Kosten
WireNet rekent buiten kantooruren 200% met een starttarief van 49,95 excl. btw per incident.
Bereikbaarheid
Het storingsnummer is bedoeld voor storingen buiten kantooruren en voor klanten met een servicecontract. U kunt 365 dagen per jaar het storingsnummer bereiken.
Misbruik
Wanneer er misbruik wordt gemaakt van het storingsnummer dan is WireNet gerechtvaardigd alle kosten direct naar u door te berekenen met een starttarief van 79,95 excl. btw per incident.