Welkom! WireNet is voormalig Computer Service Ouddorp, vernieuwd, verbeterd en verhuisd.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?


WireNet, voormalig Computer Service Ouddorp heeft de oplossing voor uw ICT vraagstuk. Van enkel hulp op locatie tot het vernieuwen van uw computer(s), een nieuw (WiFi-)netwerk tot het slimmer en veiliger maken van uw huishouden of kantoor. We zijn benieuwd naar uw vraagstukken en gaan graag met u in gesprek, uw tevredenheid staat bij ons centraal.

 • Automatisering

  WireNet is gespecialiseerd in automatisering. Denk hierbij aan het aanleggen en onderhouden van netwerken, het installeren van beveiliging en het configureren van servers voor bedrijven..

 • Computerservice

  Soms werkt een computer niet naar wens van de gebruiker, WireNet biedt verschillende diensten aan om uw computer aan uw wensen aan te passen. Van het aanpassen van de software tot het upgraden of vernieuwen van uw computer.

 • Beveiliging

  WireNet is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van beveiligingsystemen. Camera's, alarm of een netwerk firewall, dit allemaal valt tegenwoordig onder de noemer beveiliging. Een schuur, huis of kantoorpand beveiligen is geen enkel probleem. U kunt een melding op uw smartphone krijgen, gebeld worden of de meldkamer kan worden ingeseind.

 • Netwerkbeheer

  Het beheren van een netwerk vereist vakkennis. WireNet beheerst deze vakkennis en is in staat uw netwerk te beheren. Het beheer van uw netwerk gaat in hoge precisie en hier zult u dan ook zo min mogelijk hinder van ondervinden.

 • Webhosting

  Een mooie, duidelijke en goed vindbare website, er zijn een hoop eisen waar een website aan moet voldoen. WireNet biedt u meer dan dit. Wij kunnen u volledig ontzorgen met alles onder één dak.

 • Cloudoplossingen

  Altijd en overal uw bestanden bewerken en beheren? Dit kan met de cloudoplossingen van WireNet. Wij stellen u in staat om op uw iMac, desktop, tablet of telefoon uw bestanden te raadplegen.

 • WiFiservice

  Veel huizen en kantoren hebben vaak niet overal goede WiFi, doormiddel van metingen, goed advies en installatie vaardigheden kan WireNet uw huis voorzien van draad(loos) internet.

 • VoIP (Voice over IP)

  Veel bedrijven maken er al gebruik van. VoIP, bellen over het internet. Wij zijn een VoIP serviceprovider en stellen u in staat doormiddel van uw eigen omgeving uw VoIP volledig zelf te beheren én toch de service en technische kennis van WireNet.

 • Back-up

  WireNet biedt diverse mogelijkheden voor back-up systemen aan. Dit kan een back-up voor uw internetverbinding, bestanden of telefonie zijn. Doormiddel van back-up blijft uw continuïteit gewaarborgd.