Deltageul 24, 3251NG Stellendam
+31(0)85 06 54 140
info@WireNet.nl

Particulier

Bij WireNet bent u aan het juiste adres voor al uw digitalisering

Computerservice

Voor computerservice bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij een eigen werkplaats en nauw contact met fabrikanten hebben wij voor reparatie, onderhoud, aanschaf en garantie altijd de oplossing voor uw vragen of problemen.

Reparatie
Het is altijd vervelend wanneer uw computer niet functioneert zoals u dat zou willen. Wij repareren desktops, laptops, tablet, smartphone, All-in-One’s en gaming/grafische computers zowel met instellingsproblemen als met fysieke problemen. Heeft uw voorkeur dat wij bij u thuis langs komen? Geen probleem. Dan plannen we gewoon een afspraak bij u thuis in. Lees hier onze reparatie voorwaarden.


Onderhoud
Onderhoud aan een computer is cruciaal voor de levensduur en om uw computer op snelheid te houden. Onder onderhoud verstaan wij opschonen van achtergrond processen, ongebruikte bestanden, opstartprogramma’s maar ook virussen en cachegeheugen. Lees hier onze onderhoud voorwaarden.

Aanschaf van producten De aankoop van een desktop, laptop of randapparatuur is vaak niet de hobby van onze klanten. Daarom kunt u bij ons het beste advies en voor de beste prijs elektronica aanschaffen. Of dit nu een onderdeel of een compleet systeem is, wij hebben altijd wel een product dat bij u past. Daarnaast helpen wij u met instellen of komen we bij u op locatie langs. Lees hier onze winkel voorwaarden.
Garantie
Computer defect binnen de garantie?

Dat is natuurlijk heel vervelend. gemiddeld gaat 1% van alle apparatuur ter wereld terug voor garantie, het is dus vrij uniek dat u dit mee maakt. Gelukkig zorgen wij dat dit voor u vlekkeloos verloopt en zorgen wij voor het contact met de fabrikant. U heeft op apparatuur in Nederland altijd garantie. Tegenwoordig is deze garantie gebaseerd op bij verkoop verstrekte informatie en dat u recht heeft op een deugdelijk product.
Lees hier onze garantie voorwaarden.

Internet en Wi-Fi

Internet, bedraad of draadloos beide is tegenwoordig onmisbaar in een woning (of zelfs tuin). In veel woningen is internet niet optimaal en dit zorgt voor frustraties of goedkope (lees duurkoop) oplossingen terwijl dit helemaal niet nodig is. 

Optimalisatie
Wanneer Wi-Fi niet optimaal is omdat bereik of snelheid niet toereikend is dan kan dit veel oorzaken hebben. U moet hier niet zelf mee aan de slag willen gaan, wij weten precies waar we op moeten letten om te bepalen waar optimalisatie te behalen valt. Wij komen bij u thuis om te inventariseren waar wij uw Wi-Fi kunnen optimaliseren, brengen kosteloos een voorstel uit en nemen hierna contact met u op om dit voorstel persoonlijk met u te bespreken.
Producten
Wij passen het product aan op uw wensen. Heeft u een wat kleiner budget, dan kiezen wij ook voor een bijpassende prijsklasse. Heeft u iets meer te besteden? Dan gaat de kwaliteit en levensduur van het product er natuurlijk ook op vooruit. Uiteraard zal de kwaliteit van onze installatie nooit iets te wensen over laten.


Camerabeveiliging

Alles goed in de gaten houden kan met camerabeveiliging. Met de camera’s van HikVision bent u verzekerd van goede beeldkwaliteit en kunt u overal ter wereld live mee kijken of tot wel 6 maanden(!) terug kijken.

Beeldkwaliteit
Wij installeren camera’s met een resolutie variërend van 2MP Full HD (1920×1080) tot 8MP 4K (3264 x 2448). Daarnaast is de kijkhoek verkrijgbaar van 25 graden tot 109 graden.


Beelden opslaan
Behoefte aan één camera? Geen probleem, we kunnen namelijk tot 4 camera’s gewoon opslaan zonder recorder. Dat scheelt weer ruimte en kosten. Hoe dat wel werkt? Heel simpel, met een SD-kaart die opgenomen zit in de camera in een weersbestendige huls. Met een recorder kunnen wij tot 12TB opslag toevoegen en mt een SD-kaart maximaal 128GB. Gelukkig nemen onze camera’s enkel op bij beweging, dit zorgt ervoor dat u extra lang terug kunt kijken. In sommige gevallen tot wel enkele maanden(!). 


Terugkijken
U kunt dankzij de Hik-Connect app overal ter wereld uw beelden terugkijken. Dankzij de tweede beveiligings laag dient u een verificatiecode in te voeren om de beelden te decoderen. Klinkt heel moeilijk, maar dat is het gelukkig niet. Het is alleen maar veiliger.

Tarieven en diensten

Uurtarief (Particulier)

€50

(inclusief BTW) Per uur

  • Geen voorrijkosten (Goeree-overflakkee en Hellevoetsluis)
  • Kosteloze offerte aanvraag
  • Eerlijk advies
  • Transparante communicatie
Plan een afspraak in

Zie hieronder voor diensten die WireNet uitvoert, staat er iets niet tussen waar u wel behoefte aan heeft? Vragen staat altijd vrij.