Deltageul 24, 3251NG Stellendam
+31(0)85 06 54 140
info@WireNet.nl

Over

Bij WireNet bent u aan het juiste adres voor al uw digitalisering

Een kijkje in de wereld van…

ICT, domotica en beveiliging

Bij WireNet bieden wij een breed scala aan maat oplossingen. Bij ons kunt u terecht van computerservice tot aan het volledig beveiligen of bekabelen van uw woning of bedrijfspand.

Onze specialisaties

WireNet richt zich op zowel particulieren, ZZP’ers als klein en middenbedrijven. De verzamelnamen van onze diensten zijn digitaliseren en automatiseren. Wij zijn gespecialiseerd in een totaaloplossing bieden, daarom kun je altijd op ons rekenen als je een vraagstuk hebt.

Wi-Fi

Van een eensgezinswoning tot een villa en van bedrijfspand tot camping, overal installeren wij onze Wi-Fi oplossing. Voor ieder vraagstuk hebben wij een passend product met een passende prijs. Uiteraard krijgt u bij ons Wi-Fi garantie. Dit houdt in dat wanneer wij de optimalisatie uitvoeren uw gebruikerservaring overeen moet komen met het beeld dat wij in ons aanbod schetsen.
Wij komen kosteloos bij u de mogelijkheden inventariseren en brengen een vrijblijvende offerte uit. Hierna nemen wij binnen twee weken contact met u op om de offerte telefonisch met u te bespreken.

Domotica

Domotica wordt vaak geassocieerd met rijkdom, maar dat is tegenwoordig helemaal niet meer het geval. Voor ouderen biedt domotica een uitkomst als het gaat om mobiliteit en voor een gemiddeld tot boven gemiddeld huishouden betekent domotica gemak, veiligheid en natuurlijk energiebesparing. Tegenwoordig kan uw domotica zelfs volledig worden gekoppeld met een beveiligingssysteem.
Wij komen kosteloos bij u de mogelijkheden inventariseren en brengen een vrijblijvende offerte uit. Hierna nemen wij binnen twee weken contact met u op om de offerte telefonisch met u te bespreken.

ICT

Met een eigen technische dienst, werkplaats en een goede mentaliteit zijn wij een betrouwbare ICT partner. Of dit nu is voor uw privé situatie of om uw onderneming te automatiseren, bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar vernieuwing, support, advies of om storingen te verhelpen. Onder ICT verstaan wij een totaaloplossing van hard- en software zoals desktops, laptops, servers, Office 365, Windows 10 of virtualisatie, maar ook beveiliging van uw computers, tot aan het leveren en installeren van randapparatuur zoals printers, monitoren, invoerapparaten en VoIP telefoons.

Beveiliging

Tegenwoordig wordt camerabeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole (intercom), Verkeersveiligheid (dashcam), monitoring (productiecamera’s) maar natuurlijk ook voor veiligheid en gemak. Wij installeren de meest uiteenlopende camerasystemen voor al deze toepassingen. Tegenwoordig kunt u vanaf uw smartphone of tablet wereldwijd uw beelden live mee kijken of terugkijken. Dit kan via een SD-kaart (maximaal 128gb) in de camera of vanaf een recorder (maximaal 12TB). Dankzij vakkundige installatie heeft u bijna geen onderhoud. Nouja, u moet soms wel de lens even schoonmaken.