Welkom! WireNet is voormalig Computer Service Ouddorp, vernieuwd, verbeterd en verhuisd.

Hoe wij ons voorstellen


Goed werk leveren.

WireNet is een een jong en dynamische bedrijf, door inzet, creativiteit, mee denken met de klant en vooral vakkennis onderscheiden wij ons binnen de markt.
Wij bieden een totaalpakket rondom I(C)T,
denk hier bij aan het onderhouden, repareren, adviseren en verkopen van computersystemen en randapparatuur, alarminstallaties, camerabeveiliging, VOIP (Voice over IP), cloud-oplossingen en (draadloze) netwerken.
Door onze goede garantievoorwaarden, service op afstand of op locatie en natuurlijk persoonlijk contact worden wij door veel consumenten en bedrijven als betrouwbare partner omschreven.

Onze diensten opgedeeld

Hieronder ziet u hoe ons aanbod verdeeld is.

Het Team

Yoran

Yoran Kuiper

Eigenaar

Mijn naam is Yoran Kuiper. Ik heb op 17 februari 2014 OOTBMedia opgericht, beter bekend als Computer Service Ouddorp. Sinds 1 januari 2018 zitten wij gevestigd in Stellendam, sindsdien heten we WireNet. Mijn visie voor dit bedrijf is om een servicepartner voor zowel particulieren als bedrijven te mogen zijn. Dankzij goede service, vakkennis en meedenken in oplossingen onderscheiden wij ons binnen de markt.

Maurice

Maurice Emaus

Technische Dienst

Ik ben Maurice Emaus. Sinds begin 2018 werk ik met veel plezier voor WireNet. Ik hou me voornamelijk bezig met de servicedesk en het onderhouden, repareren en assembleren van computersystemen en het installeren van servers.

Lennart

Lennart Voogd

Software Engineer

Mijn naam is Lennart Voogd. In het begin van 2017 hebben Yoran en ik besloten onze krachten te bundelen om verder te ontwikkelen wat nu bekend staat als WireNet Webservices. Ik schrijf een deel van de software voor de interne en externe systemen van WireNet en ben verantwoordelijk voor de techniek achter WireNet Webservices.